Om os

Hvad er Hyperloop Denmark 

Hyperloop-Denmark er en frivillig not for profit organisation i Danmark. Foreningen er stiftet af Integra Consult A/S og 4-leaf Consulting A/S og har til formål at fremme kendskabet og udbredelsen af Hyperloop i Danmark og herunder også at forbinde Skandinavien og Danmark med det pan-europæiske Hyperloop netværk der planlægges gennem det EU støttede Hyperloop Development program (hyperconnected eu). Hyperloop Denmark søger gennem aktiv deltagelse i projekter og formidling af viden på europæisk plan at sikre, at Danmark og de nordiske lande sikres at blive en del af hyperloop netværket i de tidlige faser og har repræsentation i Bruxelles.

 

Foreningens formål og vedtægter kan findes via dette link>>

Hvad kan du forvente som medlem 

Vi ønsker at samle alle aktører der er relevante i fht. at fremme foreningens formål. Dels gennem aktiv deltagelse som medlemmer af foreningen og dels som støttemedlem (Patron). Foreningen vil anvende elektroniske medier som primær kommunikationskanal og vil løbende afholde og støtte op om arrangementer. Eksempelvis havde vi ved Hyperloop konferencen i Berlin i September 2022 sikret vore medlemmer af foreningen 20% rabat på billetter til konferencen.

Vores Mission

Vi ønsker at øge kendskabet til hyperloop i Danmark som den nye emissionsfrie transportform for både gods og personer samt at bidrage til udbredelsen af det europæiske hyperloop-netværk

Vores medlemsmuligheder

Virksomheder har mulighed for aktiv deltagelse i arbejdet gennem indmeldelse i foreningen. Der er to kategorier af medlemskab.

Medlemskab A

Virksomheder med en årlig omsætning på < DKK 10 mio.: kr. 5.000 pr. år

Medlemskab B

Virksomheder med en årlig omsætning på > DKK 10 mio: kr. 25.000 pr. år

Registrér Din Interesse I dag!

Kontakt os